Om oss


Eldrid Sognnes Kristoffersen

/ Skaper gode rom å være i /


Eg har alltid vore opptatt av estetikk. Denne interessa har ført til at eg har jobba fleire år i interiør- og blomsterbransjen, samt studert Interiør ved NKI og utdanna meg som Interiørkonsulent.


Eit godt rom å være i vert ikkje til av seg sjølv. Eg ønsker å bruke min kunnskap og erfaring til å skape gode rom å være i for deg. Det kan være heimen din, hytta di, kontoret eller butikklokalet ditt.

På denne måten er det ikkje berre du som får eit godt rom å være i, men miljøvennlege val er betre for frammtida og planeten vi bur på også.


Treng du hjelp med eit innreiingsprosjekt? Eller vil du berre gjere om litt heime og få nokon tips og råd? Eg kan hjelpe deg med alt frå mood boards og plan for møblering, til eit ferdig rom.


Skal du legge bustaden din ut for sal? Eg tilbyr styling av bustad og interiørfoto for salsprospektet.


Ta kontakt på mail for et uforpliktande tilbod: post@vfjorden.no


I tillegg til å skape gode rom å være i, skapar eg også interiørprodukt med inspirasjon frå naturen her på Sunnmøre. Eg har skapt ein eigen kolleksjon med puter, plakatar og duftlys som gir deg eit like stykke Sunnmørsk natur inn i heimen din.


Alle produkta er laga frå naturlege råvarer. Dufta i duftlysa kjem av eksklusive eteriske oljar som eg sjølv har satt saman.Beste Helsing 

/ Eldrid

Meny

Innstillinger