Portofolio

KANTINE, STRANDA VGS. 

Her ønska kunde å oppgradere skule kantina. Den skulle være meir innbydande og lun. Då den i utgangspunktet hadde kvite bord og stolar, og inga innreing ellers, opplevdes den ganske steril.

Stranda vgs

Eg har fokusert på å skape ein lun, innbydande atmosfære, med små endringar som gjer ein stor skilnad. Og som står i stil med resten av skulen, og gir plass for kreativitet og ro. 

Her har eg fokusert på å skape dybde med orange lamper i taket, flyttbare reoler for å skape lunare utrykk, desse spesial designa for anledninga, og med skillerom.  Desse hjelper også med å avgrense rommet for auget. (Dei har jul slik at dei lett kan flyttast om ønskeleg) då lokalet ofte blir brukt i ulike samanhengar.  Desse har eg fylt med kunstige planter og potter i ulike møsnter og fargar for å skape eit interessant utrykk og bøker frå skulen. 

Stranda vgs.

Fargevalg har eg tatt på bakgrunn av resten av skulen sin utsjånad: 

ORANGE

GRØNT

KVITT

Tilbakemelding frå elevane har vore at det vart mykje koselegare å opphalde seg i kantina. Og den virka meir innbydande, og lunare å være i. 

 Stranda vgs

Stranda vgs

Meny

Innstillinger